BEKAS KAYU SUGI LENGKAP DENGAN PEMOTONG YANG PERTAMA DI DUNIA!

promosi akan berakhir!

Hari
Jam
Minit
Saat
PENYELESAIANNYA TELAH TIBA!

Tingkatkan rasa cinta anda kepada Rasulullah SAW dengan
Miswak Cutter Case

Apa itu Miswak Cutter Case?

Apa kelebihan
Miswak Cutter Case ni?

“Mudah dan boleh gunakan kat mana-mana. Tak payah nak fikir cari ubat gigi. Lagi- lagi kerja kat tempat tinggi.”

– Rumzi, Klang
5/5

Nak amalkan TAPI!!

Ramai orang rasa susah nak guna kayu sugi sebab lepas pakai tak tahu nak simpan macam mana… Leceh nak bawak pisau… pakai sekali pastu berhenti…

InsyaAllah dengan MCC korang akan lebih ISTIQAMAH!!!

4 Fungsi Ajaib
Miswak Cutter Case

1) KUPAS

2) KEMBANG

3) POTONG

4) SIMPAN

Ini Video Cara Guna

Play Video

Produk Review

Play Video
3200
set miswak cutter case telah
terjual hari ini!

Moden, Unik & Canggih

Bekas kayu sugi lengkap dengan pemotong yang pertama di dunia!!!

Apa Kata Peminat THIS

Tokoh agama dan selebriti pun dah cuba Miswak Cutter Case.

Korang bila lagi???

a) Pakej basic

RM 99.00

RM 128.00

PILIH WARNA:

B) Pakej plus

RM 129.00

RM 171.00

PILIH WARNA:

C) Pakej Twin

RM 198.00

RM 285.00

a) Pakej basic

RM 99.00

RM 128.00

PILIH WARNA:

B) Pakej plus

RM 129.00

RM 171.00

PILIH WARNA:

C) Pakej Twin

RM 198.00

RM 285.00

Jom Jadikan Sunnah Siwak Sebagai New Lifestyle

free gift official lanyard untuk korang yang beli miswak cutter case semasa New Year Promotion!

Stock adalah terhad!!!

THIS Feedback

Feedback daripada pengguna Miswak cutter case. lihat apa komen mereka

Korporat

1000
Set Miswak Cutter Case telah dijual untuk kegunaan korporat sebagai souvenir seperti JAIS, MAIS, JAIM.

Korang tahu tak?

Kayu sugi berasal daripada pokok arak. kayu sugi dah digunakan oleh manusia sejak 7000 tahun dahulu

Rahsia isi kandungan
kayu sugi

Himpunan Hadis Berkaitan Kayu Sugi

selawat dan salam ke atas junjungan besar
nabi muhammad saw

“Seandainya tidak memberatkan umatku, sungguh aku akan perintahkan mereka untuk bersiwak setiap akan solat.”

– HR BUKHARI & MUSLIM

“Bersiwak itu membersihkan mulut dan diredhai Allah SWT.”

– HR BUKHARI, AHMAD & AN-NASAI

“Aku bertanya kepada Aisyah, “Apa yang dilakukan Nabi SAW pertama kali baginda masuk rumah? Dia menjawab bersugi.”

– HR BUKHARI & MUSLIM

“Biasanya Nabi SAW apabila bangun tengah malam, beliau membersihkan mulutnya dengan kayu sugi.”

– HR BUKHARI & MUSLIM

Play Video

Kayu Sugi dari sudut Sains

Soal Jawab

2-4 minggu.
Bergantung kepada kekerapan penggunaaan. Jika pakai kayu sugi dengan kerap, hayat kayu sugi mungkin boleh mencapai dalam dua minggu. Bahagian berus boleh digunakan beberapa kali sebelum dipotong. Cara penggunaan kayu sugi juga boleh mempengaruhi hayatnya.
Boleh.
Boleh guna kayu sugi lain asalkan ia boleh muat masuk dalam casing dan bukaan cutter. Diameter dalam casing adalah 1.2 cm. Panjang ruang dalam casing adalah 15cm. Bukaan cutter adalah 1cm. Walaubagaimana pun, kami amat mengesyorkan kayu sugi jenama This Toothbrush yang sangat lembut dan selesa!
Tidak perlu.
Isi kandungan kayu sugi memiliki sifat anti-bakteria dan dapat memutihkan gigi. Tidak perlu ubat gigi yang mempunyai bahan kimia. Air hanya diperlukan untuk membasuh bahagian berus kayu sugi yang sudah dipakai.
Boleh.
Penggunaaan berus gigi sudah menjadi kebiasaan sejak kecil. Oleh itu, terus gunakan berus gigi seperti biasa agar tidak terbeban. Sebagai permulaan gunakan kayu sugi sebagai satu amalan sunnah seperti sebelum solat.
Tidak sama.
Menggunakan kayu sugi adalah lebih afdal kerana ia adalah bahan yang sama digunakan oleh Rasulullah SAW. Kita boleh mendapat pahala mengamalkan sunnah dan berdakwah dengan bersiwak kerana dengan bersiwak secara tidak langsung akan mengingatkan masyarakat kepada Rasulullah SAW.
Masukkan terus kayu sugi ke dalam MCC selepas digunakan.
Sebaiknya jika ada sumber air berdekatan, basuh bahagian berusnya. Kayu sugi boleh di simpan terus ke dalam MCC kerana terdapat lubang pengudaraan di bahagian bawah casing. Kayu sugi mudah berkulat jika disimpan di tempat yang lembap atau tertutup. Elakkan menyimpan MCC di dalam beg atau laci semalaman.
Gunakan kain kering untuk mengelap cutter. Basuh casing dengan air dan keringkan.
Berhati-hati semasa membersihkan cutter kerana ia tajam. Elakkan daripada terkena air agar lebih tahan lama. Casing plastik boleh dibasuh dengan air dan sabun. Anda boleh gunakan berus straw. Jika kayu sugi di dalam MCC berkulat, bersihkan dan keringkan dengan betul sebelum memasukkan kayu sugi yang baru. Ini kerana, kulat yang masih hidup dalam case boleh berpindah ke kayu sugi baru.
Tidak.
Cutter diperbuat daripada stainless steel yang kuat serta tahan lama. Cutter tidak akan tumpul kerana hanya memotong kayu sugi yang lembut.
Tidak mahal jika dikira untuk jangka masa panjang.
RM99 ini adalah untuk MCC dan termasuk dua batang kayu sugi, bukannya harga kayu sugi sahaja. RM99 untuk MCC yang jika dijaga dengan baik mempunyai hayat sekurang-kurangnya 5 tahun. Ini bersamaan dengan perbelanjaan RM 0.06 sehari. Untuk sesuatu yang dapat membantu kita untuk istiqamah dengan amalan sunnah, ia sangat BERBALOI.
Singkatan untuk This Is Toothbrush.
Nama ini dipilih dan dijadikan logo untuk memberi mesej kepada orang ramai bahawa kayu ini adalah berus gigi.

nak jadi orang terawal dapat harga
promosi & free gift?
jom Join group Telegram kami!